UTISCI POLAZNIKA

Osećala sam veliki mir dok je seminar trajao. Svidela mi se vođena grupna meditacija i energija ljudi tokom meditacije. Zadovoljna sam celokupnim seminarom. Sve je bilo predstavljeno na način koji se lako prima i pamti. Nije bilo pritezanja, nego je išlo spontano, pa je tako i ostavilo veći utisak.

Ana Jošović

Odlično predavanje. Potpuno mi je približilo Severne svetove i ljude koji su živeli sa runama, koji su rune nama darovali. Potpuno mi kao sistem odgovaraju. Radujem se i željno očekujem nastavak.

Monada Adonai

Seminar o runama je na mene uticao veoma pozitivno. Zorana i Ljiljana su izuzetno drage i prijatne žene koje su u svakom trenutku bezrezervno voljne da podele svoja dugogodišnja iskustva kada su u pitanju astrologija i nauka o runama. Moje najiskrenije preporuke za zainteresovane. Novac se ne može uporediti sa onim što se može čuti i saznati. Nadahnuće za dalji samostalan rad je zagarantovano što je, po mom mišljenju, najvažnije. Nadam se da će se ovakvi projekti u većoj meri nastaviti.

Andrea Ilić

Utisci o runama su predivni. Naučila sam mnogo toga novog u divnom okruženju. Prijala mi je opuštena atmosfera gde možemo postaviti bilo koje pitanje i predavači će nam rado odgovoriti uz osmeh. Predavanje svakako vredi ako neko želi da pronikne u suštinu materije. :)Predavači znaju da prenesu znanje i probude našu zainteresovanost za dalju edukaciju.

Teodora Paunović

Mnogo mi je drago da sam prisustvovao predavanju, ekipa je bila skroz super. Rune me još više sada zanimaju i jedva čekam duže predavanje.

Ilija Zipevski

Uspelo vam je da mi znatno pojasnite neke moje lične nedoumice i pomognete mi na mom putu razvoja - i za to sam vam beskrajno zahvalna . Samo nastavite sa ovim predavanjima - mnogima od nas treba samo mali podstrek da bismo nastavili sa nekog mesta na kome smo se "zaglavili". Puno sreće u radu!

Slavica Nedeljković

Ponekad poželim da te pitam da mi pričaš o Odinu i mitologiji; svaki put na seminaru kad si krenula o mitologiji i prekinula baš bih se snuždila. Mogla bih da te slušam satima o starim pričama. ^_^ Hvala ti!

Itana Stanojković

Ovog vikenda na uvodnoj radionici runskog sistema (Elder Futhark) kod Zorane i njene sestre Ljiljane, bilo je prelepo iskustvo slušati kako neko uvodi ljude u sistem bez naopake potrebe da se nameće kao autoritet.

Nebojša Efi Mirčetović

Meni je bilo super. Naravno da nije dovoljno 6 sati za ovakvu tematiku, ali ste me dovoljno uputili da razumem osnove.

Uroš Veličković

Veoma sam zadovoljan,bilo je odlicno,hvala!!!!

Ivan Sekulić

Divne ste i baš mi je bilo prijatno sa vama :). Rado ću nastaviti da proširujem stečeno znanje. Meni je baš bilo super što je bilo opušteno i veselo, sa zanimljivim razmenama i tokom predavanja i u pauzama. Nekako je sve bilo sunčano i šareno kao taj dan.

Bojana Tomašević